top of page
  • Foto van schrijverEve Daenen

Prinses op de erwt

Het heeft lang geduurd vooraleer ik iets met juwelen had. Het leek wel alsof er geen match was. Niet dat ik er geen bewondering voor had maar het mocht niet voor mij. Schitteren was uit den boze. Maar hoe meer ik mezelf leerde kennen, hoe meer ik uitkeek naar iets dat mij symboliseerde.


Het is een grote luxe om vrijuit met accessoires te experimenteren. Ze werken je outfit af, drukken je gemoedstoestand uit of maken een statement. Maar die unieke stukken zijn meer dan opsmuk. Ze vertellen een verhaal, heel persoonlijk, heel intiem en dat weet jij alleen.


JewelStyling raakt hier mijn gevoelige snaar. Ontwerpster Mieke werkt op maat en gaat voor beleving. De keuze van de edelsteen en het ontwerp zijn volledig gebaseerd op jouw wensen. Voeg daar nog eens een geduldige en vriendelijke service aan toe en je voelt je een prinses die serieus genomen wordt en voor zichzelf mag spreken.


Kwestie van je persoonlijkheid eer aan te doen.

Instagram | Facebook www.jewelstyling.be
41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page