top of page
  • Foto van schrijverEve Daenen

Power Dressing anno 2023

Power Dressing anno 2023 maakt je klaar om het glazen plafond te doorbreken. Breedgeschouderd, op puntige pumps en met een krachtige vrouwelijke schwung mogen vrouwen er staan. Office Proof is de insteek. Kunnen we er meer uithalen?


Druk jezelf krachtig uit met een eigen stijl.

Dress to Impress Zowel voor vrouwen als voor mannen associëren we power dressing vaak met strak gesneden pakken in neutrale kleuren zoals zwart, grijs en navy. De stijl suggereert autoriteit en macht. Gelukkig draait het nu minder om anderen te intimideren en is het eerder een manier om jezelf te imponeren. Beige en camel? Chique. Pasteltinten en knalkleuren? Doen.
Dress to Express

In een wereld waar de juiste kledingkeuze een krachtig communicatiemiddel kan zijn, biedt power dressing de mogelijkheid om jezelf op een zelfverzekerde en professionele manier te presenteren. Het is de kunst van het uiten van je innerlijke kracht door middel van kleding. De juiste outfit kan je een gevoel van kracht en zelfvertrouwen geven. Als je je goed voelt in wat je draagt, straal je dit uit naar anderen. Zelfzeker en professioneel zijn terwijl je je eigen individualiteit behoudt is de sleutel voor succes. Weten wie je bent en etaleren wie je wil zijn daar draait power dressing om.


Kies voor een goede pasvorm, respecteer je lichaamsbouw en gooi accessoires in de strijd.

Wie draagt de broek? Het is jij die de kleding draagt en niet de kleding die jou draagt. Kies voor een goede pasvorm en respecteer je unieke lichaamsbouw. Accessoires zet je in om een outfit af te werken of te versterken. Krachtige statement sieraden, een verfijnde stropdas of een elegante haarspeld onderstrepen je persoonlijkheid zonder aan professionaliteit in te boeten. Voor de meesten geeft het een veilig gevoel om 'gepast' gekleed te zijn. Laat je leiden door de gelegenheid en ken je bedrijfscultuur. En voor de durvers onder ons; doe je ding.


Fun Factor Er is geen hogere wiskunde nodig om goed voor de dag te komen en jezelf te zijn. Laat het vooral plezierig zijn. We dragen kleding waarvan we houden en doen dat in publiek. Er is steeds die menselijke, persoonlijke touch gericht op connectie. Laat dat nu net het leuke zijn aan spelen met je eigen stijl.


20 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


franky33d
Sep 26, 2023

I could use some help 😉

Like
bottom of page